Valencia CF24 octubre 2023

Dos gols tècnicament extraordinaris

El Valencia CF va aconseguir la victòria davant el Cádiz CF amb gols, de Gayà i Hugo Duro, de molt bella factura

El Valencia CF va aconseguir el triomf davant el Cádiz CF en el seu retorn al Camp de Mestalla en LaLiga EA Sports 23-24. Gayà, Hugo Duro, Amallah i Thierry van ser els protagonistes en les jugades dels gols que van donar el triomf valencianista, demostrant una gran qualitat tècnica.

El conjunt valencianista arribava a esta desena jornada de la competició domèstica amb la intenció i l'ambició d'aconseguir la victòria amb el suport de l'afició al Camp de Mestalla. I així va ser. El Valencia CF va fer un gran partit i va véncer gràcies, en part, a sengles golassos de José Luis Gayà i d'Hugo Duro. Dos gols d'una gran bellesa futbolística per la seua definició i la seua jugada.

El primer gol va ser del capità valencianista en un d'eixos usuals desmarcatges de ruptura del jugador de Pedreguer. Corria el minut 4’ del partit i Gayà va veure l'oportunitat perfecta d'agafar altura en la seua banda esquerra. El lateral esquerrà va aprofitar l'espai que va deixar la defensa gaditana i va aconseguir endinsar-se en l'àrea rival i, després d'una gran assistència de Selim Amallah, el ‘14’ es va quedar al mà a mà davant Conan Ledesma i va definir amb una tranquil·litat i una qualitat digna d'un davanter centre, anotant de vaselina estant prop de l'àrea de meta.

Passats els primers 20 minutos del partit arribaria el segon gol del Valencia CF. La jugada va començar amb una passada de Paulista al flanc dret on estava Thierry Rendall, que es va endinsar en l'àrea rival i va aprofitar una pilota procedent d'un jugador del Cádiz CF per a utilitzar un recurs tan estilós i característic del lateral portugués com és la rabona. Una rabona que va rebotar Ledesma i que Hugo Duro va aconseguir ficar la pilota en la porteria després d'una gran cabotada.

Després d'esta victòria, el Valencia CF aconsegueix el seu quart triomf de la temporada, la seua tercera victòria com a local, i buscarà els tres punts en la seua visita a l'Athletic de Bilbao este pròxim diumenge, 29 d’octubre a les 18.30 hores, en l'Estadi de San Mamés.